Arcadi Oliveras estrenarà el cicle de sopars de reflexió de la JSC


  • Comparteix:

La JSC estrenarà un cicle de sopars de reflexió dimarts que ve amb l'economista i activista per a la justícia i la pau, Arcadi Oliveras. L'objectiu d'aquestes trobades de la branca juvenil del PSC és crear espais de debat i reflexió oberts a tota la ciutadania sobre tots aquells temes que preocupin els joves santcugatencs.

Els sopars de reflexió tindran lloc una vegada al mes i es plantegen com un espai de debat, discussió i participació, sobre temes d'actualitat que afectin els joves de la ciutat.

El secretari d'organització, Mario Gutiérrez, explica com es desenvoluparan aquestes trobades.

Mario Gutiérrez

No només és un sopar per a gent socialista. Estem oberts a totes aquelles persones que vulguin participar en l'intercanvi d'opinions.


Aquest projecte queda en principi desvinculat de la campanya electoral. La JSC seguirà donant tot el suport a l'actual president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

El primer sopar se celebrarà el proper 12 de febrer al restaurant 'Tens Gana?'. Els interessats a assistir-hi s'han de posar en contacte amb la JSC. La JSC ha avançat que els propers convidats seran persones vinculades al món veïnal, a la cultura i als sindicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.