Arcadi Oliveras estrenarà el cicle de sopars de reflexió de la JSC

Política

Publicat el 4/feb/08 per Marina Romero

La JSC estrenarà un cicle de sopars de reflexió dimarts que ve amb l'economista i activista per a la justícia i la pau, Arcadi Oliveras. L'objectiu d'aquestes trobades de la branca juvenil del PSC és crear espais de debat i reflexió oberts a tota la ciutadania sobre tots aquells temes que preocupin els joves santcugatencs.

Els sopars de reflexió tindran lloc una vegada al mes i es plantegen com un espai de debat, discussió i participació, sobre temes d'actualitat que afectin els joves de la ciutat.

El secretari d'organització, Mario Gutiérrez, explica com es desenvoluparan aquestes trobades.

Mario Gutiérrez

No només és un sopar per a gent socialista. Estem oberts a totes aquelles persones que vulguin participar en l'intercanvi d'opinions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest projecte queda en principi desvinculat de la campanya electoral. La JSC seguirà donant tot el suport a l'actual president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

El primer sopar se celebrarà el proper 12 de febrer al restaurant 'Tens Gana?'. Els interessats a assistir-hi s'han de posar en contacte amb la JSC. La JSC ha avançat que els propers convidats seran persones vinculades al món veïnal, a la cultura i als sindicats.