L'equip de govern declararà Torre Negra zona no urbanitzable


  • Comparteix:

L'equip de govern presentarà a la Comissió de Seguiment de Torre Negra una proposta per declarar tota la zona com a parc rural i, per tant, com a terreny no edificable. Aquesta proposta passarà el ple de dilluns i es remetrà a la Comissió d'Urbanisme perquè es li doni el vistiplau. L'alcalde, Lluís Recoder ha explicat que aquesta proposta tanca un llarg procés i permet afirmar amb rotunditat que Torre Negra està protegida.

Lluís Recoder confia que la Comissió de Seguiment doni demà el seu vistiplau a aquesta proposta ja que considera que és un tema de ciutat que mereix el màxim consens. L'alcalde ha subratllat que amb aquesta proposta la protecció íntegra de Torre Negra està garantida:

Lluís Recoder

L'expedient preveu declarar Torre Negra com a parc rural i zona no urbanitzable


Un cop aprovat, l'expedient es portarà al ple de dilluns i se sotmetrà a informació pública, perquè s'hi puguin incorporar al·legacions. Després la proposta s'enviarà a la Comissió d'Urbanisme per la seva aprovació definitiva. L'alcalde s'ha mostrat convençut que la Generalitat hi donarà el vistiplau.
D'altra banda, Recoder ha explicat que per ara no ha estat possible l'acord amb el propietari majoritari del sector, el grup Núñez y Navarro, però espera que els propietaris més petits es mostrin ara oberts a negociar amb el consistori:

Lluís Recoder

No hi ha acord amb el propietari majoritari del sector, però volem arribar a acords amb tota la resta


Recoder ha retret a Esquerra Republicana que qüestionés la voluntat de l'equip de govern de preservar Torre Negra, i ha afirmat que aquesta proposta és la mostra més palpable del seu compromís amb la protecció de la serra de Collserola.
Recoder ha volgut afegir que, contràriament a les veus que deien que els temps avançava en contra de Torre Negra, al final, el temps ha permès que la Nova Llei d'Urbanisme doni la seguretat jurídica que necessitava el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.