Recoder demana als socialistes que facin propostes creïbles


  • Comparteix:

L'alcalde ha acusat als socialistes de no tenir un model de ciutat i els ha demanat que facin propostes creïbles i deixin de fer volar coloms. D'aquesta manera Lluís Recoder ha respost les acusacions del PSC que afirmaven que Convergència practicava un estil 'arrogant' de governar.

Lluís Recoder ha carregat contra el PSC afirmant que l'arrogància és un dels forts dels socialistes i ha remarcat que l'equip de govern s'ha caracteritzat pel diàleg i el consens mantingut amb la ciutadania.

Lluis Recoder

El PSC segueix una estratègia erràtica, segueix una estretègia d'apuntar-se a tots els bombardejos, a totes les reivindicacions, encara que siguin molt contradictòries entre si, i això fa que no tinguin un model de ciutat.


L'alcalde ha afegit que les propostes del PSC no tenen cap credibilitat, i no són més que l'exemple de la seva manca d'un model de ciutat:

Lluis Recoder

Fora bo que els socialistes baixessin del núvol i toquessin de peus a terra perquè fer afirmacions que tenim estil arrogant, potser és que s'han mirat al mirall i s'han vist a ells mateixos i s'han confós. El diàleg és una de les característiques de l'equip de govern.


Sobre les crítiques socialistes que l'equip de govern no invertia en prou equipaments per fer front al creixement de la ciutat, Recoder ha recordat que aquesta legislatura el consistori està fent un esforç inversor molt important. Un exemple, ha afegit, són els nous equipaments esportius, la obertura imminent del CAP de Valldoreix i les futures instal·lacions de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.