IC-V creu que Sant Cugat no mereix el premi de gestió de residus


  • Comparteix:

El portaveu local d'IC-V, Francesc Godàs, ha denunciat que l'Ajuntament no mereix el premi de gestió de residus, concedit recentment per la Generalitat. L'ecosocialista ha apuntat la possibilitat de presentar una moció abans que acabi el mandat si el consistori no realitza una gestió correcta.

Godàs considera que la gestió del consistori no mereix el Premi 2001 de Residu Mínim per municipis de més de 5 mil habitants, atorgat pel Departament de Medi Ambient. El portaveu local, que també és membre de l'Agència Metropolitana de Residus, d'IC-V ha dit que, en matèria de recollida selectiva, Sant Cugat està " a la cua en molts aspectes".

Alguns d'ells són, segons Godàs, el reduït nombre de contenidors de vidre, paper i cartró o el fet que l'equip de govern no tingui enllestida la deixalleria del centre. Escoltem la queixa del portaveu ecosocialista:

Francesc Godàs

Generem més residus que altres poblacions. No sé quins mèrits de Sant Cugat per a rebre un premi de gestió de residus.


L'ecosocialista també es queixa que la matèria inorgànica hagi de viatjar fins a la localitat de Vacarisses perquè sigui seleccionada. Pel que fa a la matèria orgànica, Godàs ha afirmat que l'àrea de Serveis Urbans no té en compte que les bosses d'escombraries compostables no són les adequades.

Godàs ha manifestat que l'equip de govern no està complint els criteris d'actuació que va acordar amb IC-V, arran de la moció presentada pels ecosocialistes. Per aquest motiu, Godàs no descarta que el partit presenti una nova moció demanant una millora en la gestió de residus:

Francesc Godàs

Si no continuen els incompliments per part de l'equip de govern no descartem presentar una moció


En definitiva i segons el portaveu d'IC-V, l'aplicació del residu mínim a Sant Cugat ha arribat tard i encara no s'ha aplicat als districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.