Pomar acusa el PSC de buscar la confrontació entre CiU i ERC per treure'n rèdit polític


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, acusa el PSC de buscar la confrontació entre els dos socis de govern respecte la urbanització de Can Busquets per treure'n rèdit polític. Pomar assegura que CiU i els republicans debatran al setembre com desencallar la tramitació definitiva del PGM a la Floresta, tot i que ha remarcat que el seu partit s'oposa a la urbanització de Can Busquets.

El portaveu republicà, Eduard Pomar, nega que el seu partit no tingui 'pes específic' dins de l'equip de govern quan es debat el PGM de la Floresta, tal com van denunciar des del PSC. Pomar ha recordat als socialistes que, amb ERC al govern local, no s'ha construït a Can Busquets i ha remarcat que la seva formació continua oposant-se a la urbanització de la zona, malgrat les divergències amb CiU.

Segons Eduard Pomar, el PSC intenta confrontar CiU i ERC pel PGM de la Floresta per intentar treure un rèdit polític.

Eduard Pomar

El PSC busca treure rèdit polític de Can Busquets. Per aquesta via, no aconseguiran confrontació dins de l'equip de govern.


Pel que fa a la possibilitat de desencallar la modificació del PGM per la via judicial, Eduard Pomar ha assegurat que l'equip de govern estudiarà aquesta possibilitat al setembre. El dirigent republicà ha remarcat, però, que el seu partit continuarà defensant la protecció integral de Can Busquets.

Eduard Pomar

Al setembre, es tornarà a tractar el tema de Can Busquets i analitzarem com es respon a la sol·licitud de la Generalitat de Catalunya.


Eduard Pomar ha reclamat al PSC que s'oposi a la construcció del Quart Cinturó si vol ser coherent amb el respecte al medi ambient i la protecció de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.