Plataforma per Catalunya sondeja les adhesions que tindria a Sant Cugat


  • Comparteix:

El president de la Plataforma per Catalunya, Josep Anglada ha visitat Sant Cugat per sondejar les possibilitats i les adhesions que generaria la presentació de la seva formació a les eleccions municipals. Anglada ha explicat que la setmana vinent confirmarà les persones que formaran part de la seva llista i fins i tot l'alcaldable.

El líder de la Plataforma per Catalunya s'ha reunit amb quatre persones de la ciutat amb qui ha començat el procés per confeccionar la seva llista a les eleccions municipals. Josep Anglada ha explicat que la seva proposta no rebutja la immigració, sinó que demana un control més estricte dels fluxos migratoris.



El líder vigatà, ex membre de la formació d'ultradreta "Fuerza Nueva", ha criticat la resta de formacions polítiques de Sant Cugat que s'han oposat a la seva candidatura. Josep Anglada creu que els partits tradicionals estan intentant tancar les portes a la seva proposta:

Josep Anglada



Aquesta setmana conformarà el gruix de la seva llista i espera que abans de setembre pugui obrir una delegació de la Plataforma per Catalunya a Sant Cugat. Angalda rebutja les etiquetes que sovint li han penjat de "racista" i assegura que el seu cos ideològic és fruit del sentit comú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.