Els Castellers de Sant Cugat tornen a actuar aquest diumenge a Vilanova del Camí


  • Comparteix:

La colla local es marca com a objectiu per aquest any descarregar castells de 7

La colla local es marca com a objectiu per aquest any descarregar castells de 7

Els Castellers de Sant Cugat reprenen les actuacions aquest diumenge a Vilanova del Camí després de l'aturada d'estiu. L'objectiu dels camises verdes per a la resta d'any és descarregar castells de set. La colla també reprendrà les negociacions amb el Club Muntanyenc Sant Cugat per assajar a la futura seu de l'entitat excursionista.

Els castellers tornen a actuar diumenge després de les vacances d'estiu amb l'objectiu de descarregar amb facilitat castells de set. Els camises verdes tindran la primera oportunitat d'assolir la fita diumenge a Vilanova del Camí.

El cap de colla, Marc Maymó, anuncia que els Castellers de Sant Cugat provaran d'aixecar estructures de vuit la propera temporada.

Marc Maymó

L'objectiu és consolidar els castells de set i intentar carregar-ne de vuit la propera temporada


Mentrestant, la colla reprendrà les negociacions amb el Club Muntanyenc Sant Cugat per assajar a la futura seu de l'entitat excursionista. La quantitat econòmica que sol·licita el Club Muntanyenc és l'obstacle que impedeix arribar a un acord entre les dues parts. La divergència econòmica, però, no ha impedit que les dues entitats s'hagin proposat elaborar un conveni de col·laboració per reforçar-ne els vincles.

Marc Maymó afirma que tornaran a negociar aquest mes.

Marc Maymó

Esperem reprendre les negociacions amb el CMSC aquest mes per utilitzar la nova seu.


Els camises verdes actuaran aquest mes a la nostra ciutat. Els castellers participaran en la inauguració de la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, el dissabte 10 de setembre. Una setmana més tard, la colla actuarà a la festa major de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.