El PP estudiarà jurídicament si es poden declarar nuls els acords de ple per modificar la taxa de residus


  • Comparteix:

Els populars denuncien la política impositiva de l'equip d egovern, que segons diuen va a l'alça

Els populars denuncien la política impositiva de l'equip d egovern, que segons diuen va a l'alça

La secció local del PP estudiarà jurídicament si es poden declarar nuls els acords de ple relatius a la modificació de la taxa de residus, aprovats aquest dijous amb els vots a favor de l'equip de govern. Els populars al·leguen importants defectes de forma en la tramitació d'aquest expedient i per això ja han anunciat que el portaran al gabinet jurídic del seu partit, a veure si és possible declarar-ne la nul·litat.

Després que la seva petició de deixar sobre la taula els punts relatius a la modificació de la taxa de recollida i eliminació de residus no prosperés, els responsables del PP de Sant Cugat ja han anunciat que portaran el cas al seu gabinet jurídic per veure si és possible declarar aquests acords nuls de ple dret.

Segons al·leguen des d'aquesta formació, coincidint amb la resta de grups de l'oposició, la tramitació d'aquest expedient no s'ha fet seguint la normativa del ROM i no s'ha informat amb el temps suficient les diferents formacions perquè poguessin estudiar-ho. Així ho ha afirmat el president de la secció local del PP, Rafael Enríquez, que ha lamentat també que la política impositiva de l'equip de govern sigui a l'alça enlloc d'intentar reordenar les finances municipals per fer baixar la pressió impositiva dels santcugatencs.

Rafael Enríquez

Ens han donat unes expicacions que penso que no són correctes i per això i tenim calr que passarem el tema al departament jurídic del PPC per veure si podem tirar enrera.


Des del PP consideren que el pacte de govern entre CiU i ERC està comportant un escanyament cada cop major dels ciutadans i denuncien que els acords de govern entre aquestes dues formacions comporten sempre instaurar algun tipus e taxa d'escombraries, tal i com va passar l'any 1998, i com tornarà a passar ara amb la nova taxa que pagaran els santcugatencs pel servei de tractament i eliminació de residus que farà l'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus.

Des del PP denuncien també la 'manca de voluntat política' que segons consideren està demostrant l'equip de govern per dialogar amb l'oposició i reiteren la demanda de més bonificacions i ajudes per les famílies nombroses del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.