Acord unànime per traslladar el sòl d'habitatge públic de Can Monmany a altres zones de Valldoreix


  • Comparteix:

El ple decideix per unanimitat traslladar el sòl d'habitatge públic de Can Monmany a altres zones de Valldoreix. Els 5.200 metres quadrats de sostre públic es podrien construir al costat de l'estació d'aquest territori, a la zona del Casal de Cultura o a uns terrenys de la rambla de mossèn Jacint Verdaguer.

D'aquesta manera, els partits rubriquen el pacte entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix per traslladar el sòl d'habitatge de l'operació Can Monmany a una altra zona d'aquest territori. Les formacions han coincidit a destacar que el canvi d'ubicació comportarà que els residents puguin tenir serveis i mitjans de transport públic més a prop.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, atribueix a l'EMD de Valldoreix la decisió de decidir la tipologia i la ubicació d'aquest sòl d'habitatge públic.

Mercè Conesa

L'EMD de Valldoreix decidirà com es farà i com s'ubicarà aquest habitatge públic.


ICV-EUiA ha elogiat que s'hagi traslladat el sòl d'habitatge públic perquè Can Monmany és una zona allunyada de serveis. En aquest sentit, els ecosocialistes han lamentat que l'equip de govern tingui en compte aquesta situació en aquest cas, però que no ho hagi fet en altres promocions d'habitatge públic com Can Trabal.

Xavier Boix és portaveu municipal ecosocialista

Xavier Boix

Per què no es pot construir habitatge públic a Can Monmany i sí es va fer a Can Trabal?


El PSC també ha reclamat que l'EMD de Valldoreix entri al consell de Promusa, empresa municipal promotora d'habitatge públic, coincidint amb la construcció de la primera promoció de protecció oficial a aquest territori.

La requalificació de nou hectàrees de terrenys d'equipaments a Can Monmany i el desenvolupament urbanístic d'una part d'aquest sector de Valldoreix han generat aquesta porció de sòl on construir habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.