El PP proposa debatre l'estat de la ciutat en un ple extraordinari anual


  • Comparteix:

Berta Rodríguez acusa l'alcalde de fer 'polítiques d'aparador'

Berta Rodríguez acusa l'alcalde de fer 'polítiques d'aparador'

El Partit Popular proposarà que es debati l'estat de la ciutat en un ple extraordinari anual per analitzar les mancances del municipi. D'altra banda, la formació popular també aposta per recuperar la figura del sereno amb l'objectiu d'incrementar la seguretat a Sant Cugat.

El Partit Popular presentarà una iniciativa en el ple municipal d'octubre per instaurar un debat anual de l'estat de la ciutat. El grup municipal pretén que el ple extraordinari serveixi per analitzar les mancances de Sant Cugat i controlar el treball de l'equip de govern.

La portaveu del grup municipal del PP, Berta Rodríguez, afirma que cal convocar un ple extraordinari anual per tractar les qüestions de la ciutat.

Berta Rodríguez

Demanem que es convoqui un ple extraordinari anual per tractar les qüestions relacionades amb la ciutat.


La dirigent popular ha fet un balanç negatiu dels dos anys de mandat de l'actual equip de govern. Segons Rodríguez, CiU i ERC s'han centrat en "polítiques d'aparador" i "han donat l'esquena als ciutadans" i, de forma concreta, a les famílies. La portaveu del PP també ha denunciat que l'equip de govern ha incrementat la pressió fiscal en comptes de reduir els impostos.

D'altra banda, Berta Rodríguez ha avançat que el PP presentarà iniciatives per incrementar la seguretat a la ciutat, ja que, segons la portaveu, les actuals unitats polícials són insuficients per cobrir l'extensió del municipi. Per incrementar l'eficàcia policial, Rodríguez ha proposat recuperar la figura del sereno amb l'objectiu que col·labori amb els cossos de seguretat.

I és que segons la política popular, altres ciutats de l'Estat ja han recuperat la figura del vigilant nocturn amb èxit.

Berta Rodríguez

Podríem recuperar la figura del sereno per donar suport a les policies local i nacional.


La dirigent popular ha assegurat que el seu grup continuarà treballant per incorporar les Planes al programa d'ajudes per a barris desafavorits de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.