CiU i la JERC celebren la Diada amb un concert d'havaneres i un d'ska, respectivament

Política

Publicat el 9/set/05 per J Gimeno / E Castanyer

Les seccions locals de CiU i les JERC de Sant Cugat se sumen, un any més, als actes de la Diada Nacional de Catalunya amb diferents activitats. Des de la federació nacionalista oferiran dissabte, com és habitual, les tradicionals havaneres. De la seva banda, Bullanga Social i Dekrèpits conformen el cartell del concert que organitzen avui les JERC i que es farà al Casal de Mira-sol acompanyat d'una botifarrada popular.

La segona edició de la jornada "Skalfant motors per la Diada" de les JERC compta amb les actuacions de dos grups de ska: Bullanga Social, de Rubí, i Dekrèpits, de la Jonquera. Els concerts tindran lloc avui al Casal de Mira-sol, a partir de les onze de la nit, i estaran acompanyats d'una botifarrada popular.

El portaveu de la secció local de les JERC, Ramon Puigneró, ha remarcat que el seu objectiu és donar un caire reivindicatiu i festiu a la Diada.

Ramon Puigneró

Volem donar un aire reivindicatiu i festiu a la Diada Nacional de Catalunya.


Les joventuts republicanes també participaran diumenge als actes de la Diada Nacional que tindran lloc a la nostra ciutat. Les JERC faran l'ofrena floral a la nova escultura dedicada a Rafael Casanova i muntaran una paradeta d'objectes independentistes a la plaça Barcelona. Per últim, diumenge a la tarda, la secció local de les JERC participarà a la manifestació per la independència dels Països Catalans que començarà a plaça Urquinaona de Barcelona.

De la seva banda, la plaça de l'Om serà, demà dissabte, l'escenari de les tradicionals havaneres que organitza CiU la vigília de la Diada. L'actuació anirà a càrrec del grup 'Mariners de Riera' i començarà a dos quarts de deu del vespre.