L'EMD de Valldoreix celebra per primera vegada l'Onze de Setembre a la seu de l'Entitat


  • Comparteix:

Durant l'acte, s'han inaugurat els Jardins 11 de setembre

Durant l'acte, s'han inaugurat els Jardins 11 de setembre

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha fet, per primera vegada, l'acte institucional amb motiu de la Diada a la seu de la mateixa entitat, en una jornada que ha servit per inaugurar també els Jardins de l'Onze de Setembre. D'aquesta manera, la Candidatura Catalanista i de Progrés vol incorporar a partir d'ara aquesta commemoració a les tradicions valldoreixenques.

Per primera vegada, l'EMD de Valldoreix ha fet el seu acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la seu de la pròpia entitat, enlloc de fer-lo a Sant Cugat, tal i com havien fet dins ara. L'objectiu d'aquest canvi és poder compartir aquest acte amb els valldoreixencs i incorporar aquesta commemoració a les tradicions valldoreixenques.

Així ho ha destacat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que ha aprofitat també per recordar aquest és l'any del nou Estatut de Catalunya i s'ha mostrat esperançada que, més enllà de les diferències, es pugui assolir aviat una proposta de consens. Turu no ha deixat perdre l'ocasió per reclamar que l'EMDs estiguin reconegudes dins aquest nou text estatuari.

Montserrat Turu

Espero que totes aquestes sinèrgies ens obrin un futur esperançador amb un nou Estatut que permeti una Catalunya més rica i plena. També volem que l'Estatut ens reconegui com el que som, una administració local.


L'acte institucional de l'EMD, on la Senyera ha onejat en solitari, ha anat acompanyat de la inauguració dels Jardins de l'Onze de Setembre, ubicats al costat de la nova sala polivalent de l'entitat.

Després de la jornada, Turu s'ha mostrat molt satisfeta de la bona acollida que ha tingut aquest primer acte institucional amb motiu de la Diada, i ha remarcat també la bona resposta que han tingut les primeres activitats de la festa major, centrades aquest cap de setmana en l'àmbit esportiu.

Montserrat Turu

Aquest cap de setmana és sobretot la Festa de l'esport i per això hem distribuït instal·lacions esportives per tota la Rambla Mossèn Cinto. És una proposta molt dirigida als nens però també als pares i hi ha hagut una bona resposta.


Recordem que el gruix central d'actes de la festa grossa de Valldoreix arribarà el proper cap de setmana amb actes com el pregó, a càrrec de Joan Salvat, el concurs de paelles o les actuacions musicals de Kiko Veneno, Dept i Lluís Llach.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.