Apareixen pintades a les seus del PP i el PSC durant el cap de setmana de la Diada


  • Comparteix:

Els populars demanen que l'alcalde condemni els fets de forma institucional

Els populars demanen que l'alcalde condemni els fets de forma institucional

Coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, uns desconeguts han comès, aquest cap de setmana, actes vandàlics contra les seus del PP i del PSC, on han fet pintades i han llançat ous plens de pintura. Els populars reclamen que l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, faci una declaració institucional condemnant els fets durant el proper ple municipal, mentre que els socialistes han declinat fer declaracions per evitar 'fer propaganda' de les accions.

Les seus del PP i el PSC han aparegut aquest cap de setmana amb pintades i impactes, fruit del llançament d'objectes contra els locals de les formacions.

El president del Partit Popular a Sant Cugat, Rafael Enríquez, qualifica de "feixistes" els grups que cometen actes contra les seus dels partits polítics.

Rafael Enríquez

Els únics comportaments feixistes són aquells ue no respecten la gent que no pensen com ells.


El PP ha reclamat a l'equip de govern que posin mitjans per impedir que es produeixin atacs d'aquestes característiques als locals de les formacions. Segons els populars, l'Ajuntament té l'obligació d'actuar perquè es respecti la ciutat.

Rafael Enríquez demana també a l'alcalde Lluís Recoder que condemni els fets en un comunicat institucional durant el proper ple municipal.

Rafael Enríuez

Demanem que l'alcalde condemni els fets en una declaració institucional.


Segons els populars, els atacs als locals de les formacions polítiques entorpeixen la celebració de la Diada Nacional i impedeixen que tots els catalans gaudeixin de la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.