Sant Cugat aprova donar suport al Tercer Sector social


Temes relacionats

CiU diu que la seva moció sobre el Tercer Sector millora la del PSC (16/gen/08)

CiU demanarà la protecció de Collserola al Parlament (14/gen/08)

El PSC denuncia que CiU s'ha apropiat d'una proposta socialista (14/gen/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament es compromet a ampliar els serveis al Tercer Sector social amb la creació d'un centre sociosanitari i una escola per a discapacitats, entre d'altres mesures. Així ho ha aprovat per unanimitat el ple municipal. El PSC, però, ha retret a l'equip de govern que no hagi elaborat encara el Pla d'Equipaments.

La proposta de suport a l'anomenat Tercer Sector social, que aplega les entitats sense ànim de lucre, preveu una reserva de sòl destinada a construir una escola per a persones discapacitades, un centre de dia, un centre sociosanitari i una segona residència per a la gent gran.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat els objectius de la proposta.

Carmela Fortuny

Hem de col·laborar amb el Tercer Sector com ha cohesionador social i prestador de serveis a les persones amb situació de necessitat.


Fortuny també ha destacat la realització d'un estudi d'impacte econòmic i social sobre el Tercer Sector social com a proveïdor de serveis.

Al seu torn, la regidora del PSC, Aintzane Conesa, ha remarcat que la proposta de suport al Tercer Sector social permetrà desplegar lleis promogudes pels governs català i espanyol, amb presència dels socialistes.

Aintzane Conesa

Una moció que desplega a nivell local mesures amb relació a les lleis promogudes pels governs de la Generalitat i espanyol.


Entre les mesures proposades, la moció contempla la creació d'un dispositiu d'informació sobre l'aplicació i desenvolupament de les lleis i la presentació d'un informe, de manera semestral, sobre el desenvolupament del tercer sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.