Els joves d'Esquerra Verda volen impulsar polítiques de juventut


  • Comparteix:

Impulsar noves polítiques de joventut i avançar en temes com la contractació laboral i l'habitatge. Aquest és l'objectiu dels Joves d'Esquerra Verda de Sant Cugat, després d'assistir a l'onzena Trobada d'Estiu que la formació ecosocialista ha celebrat aquest cap de setmana a Cerdanyola.

Joves d'Esquerra Verda donarà més suport a les activitats juvenils a Sant Cugat. L'acte, que ha servit per a tancar l'any polític de les joventuts ecosocialistes, ha analitzat la realitat amb un accent especial en temes com joventut, contractació laboral i habitatge. Carles Casanova, membre de les joventuts d'IC-V parla sobre els objectius de la formació.

Carles Casanova



Joan Saura, president Nacional d'ICV, ha abordat la situació política actual i les alternatives de futur basades en el canvi d'esquerres. Per la seva banda, els joves consideren que part del mèrit de les polítiques de joventut de l'ajuntament correspon a les pressions del Consell de Joves i entitats juvenils.

El representant de Joves d'esquerra Verda de Sant Cugat, Carles Casanova argumenta la passivitat del govern en matèria de joventut.

Carles Casanova



A banda de xerrades, l'Onzena Trobada d'Estiu dels Joves d'Esquerra Verda de la comarca ha ofert tallers de promoció de cultura juvenil i diverses activitats lúdiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.