CiU reclama que la línia C7 de Renfe ampliï els seus horaris i la freqüència de pas dels combois


  • Comparteix:

La federació nacionalista reclama que es millori la coordinació amb la línia C4

La federació nacionalista reclama que es millori la coordinació amb la línia C4

Convergència i Unió (CiU) reclama que la línia C7 de Renfe que uneix Sant Cugat amb Barcelona ampliï els seus horaris i la freqüència de pas dels combois. En la proposició no de llei que presenta avui a la comissió de Foment del Congrés, la federació nacionalista també demana que el recorregut dels trens, que en alguns casos finalitza a Sant Andreu Arenal, arribi sempre a l'estació de Sants.

El grup de CiU reclama que s'incrementi la circulació de trens a la línia C7 de Renfe, amb parada l'estació a Coll Favà de Sant Cugat, per arribar a una freqüència de quatre combois per hora a finals d'any. La federació nacionalista també demana que s'ampliïn les franges matinal i nocturna de l'horari de circulació. Les peticions de CiU coincideixen amb les reclamacions dels usuaris de la línia i dels grups polítics municipals, que es mostren descontents amb l'actual freqüència de pas de trens.

El portaveu de CiU en la comissió de Foment, Jordi Jané, afirma que cal introduir millores a la línia L'Hospitalet de Llobregat - Martorell per adequar-la a les necessitats de la població.

Jordi Jané

CiU demana que la línia s'adapti a les necessitats de la gent per fer-la útil.


La proposició no de llei de CiU pretén que l'increment de combois a la línia C7 faciliti la connexió amb la línia C4, que circula per ciutats com Sabadell, Terrassa, el Papiol i Martorell, entre d'altres localitats. La federació considera que s'ha de reduir a deu minuts el temps màxim d'espera en els transbordaments entre les línies C4 i C7 per facilitar la connexió intercomarcal als usuaris.

Jordi Jané també defensa que els recorreguts dels trens arribi sempre a l'estació de Sants, perquè és una parada més cèntrica que Sant Andreu Arenal, on acaben ara alguns dels trajectes.

Jordi Jané

Perquè la línia sigui completa, cal que els trajectes acabin a l'estació de Sants.


La proposta no de llei de CiU es votarà avui al Congrés. La federació nacionalista espera comptar amb el suport del PSOE per tirar endavant les millores a les línies de rodalies de Renfe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.