El PSC demana millor senyalització i més presència policial per incrementar la seguretat a la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

Els socialistes denuncien que no s'han aplicat totes les mesures de l'informe Thorson i afirmen que per la plaça hi passen més vehicles dels autoritzats

Els socialistes denuncien que no s'han aplicat totes les mesures de l'informe Thorson i afirmen que per la plaça hi passen més vehicles dels autoritzats

El PSC de Sant Cugat demana a l'equip de govern que s'incrementin les mesures de seguretat i la presència policial a la plaça Lluís Millet davant el pas dels autobusos. Els socialistes reiteren que no s'han adoptat totes les mesures proposades per l'expert en mobilitat, Ole Thorson, i denuncien que actualment passen per la plaça més vehicles dels autoritzats, incrementant, segons ells, la inseguretat per als vianants.

Els socialistes reiteren que la Plaça Lluís Millet hauria de ser una plaça de vianants ja que la consideren una plaça central amb 'vocació cívica'. És per això que denuncien que l'equip de govern concebi la plaça com un 'passadís i un corredor', i reclamen una vegada més que s'estableixin les mesures proposades per l'expert en mobilitat Ole Thorson, i que segons afirmen, actualment no s'estan complint.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, considera que ara per ara hi ha una grau elevat d'inseguretat per als vianants i és per això que demana a l'equip de govern que reaccioni amb rapidesa.

Salvador Gausa

Les mesures que en el seu moment es van dir que es farien no s'estan complint. La inseguretat en aquests moments és molt important. Creiem que això no pot continuar així i s'ha de reaccionar amb rapidesa perquè és un tema important.


Els socialistes han recordat que a l'informe Thorson s'indicaven unes senyalitzacions, tan a l'entrada de la via com en tot el seu recorregut, que actualment encara no estan establertes, i demanen un reforç tant pel que fa a la senyalització viària com a la presència policial.

I és que segons el regidor Joan Carrasco, a data d'avui per la plaça Lluís Millet hi circulen vehicles sense autorització i això crea més inseguretat. Carrasco ha afegit també que seria bo reorganitzar el transport públic de la ciutat perquè creu que hi ha moments del dia on es troben fins a tres autobusos a la mateixa via.

Joan Carrasco

La senyalització és pràcticament nul·la i per això pensem que s'ha de reforçar. S'ha de reorganitzar també el tema del transport perquè hi ha moments que hi ha fins a 3 busos. A més necessita més presència policial.


Per tot això, el grup municipal socialista reitera que és necessari que l'equip de govern torni a revisar el pla de mobilitat a la zona amb l'objectiu d'incrementar la seguretat en aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.