El PSC subratlla la seva aportació a favor de la Torre Negra


  • Comparteix:

El PSC afirma que gràcies a la seva formació Torre Negra ha quedat lliure de qualsevol construcció. Els socialistes asseguren que la intenció originària de l'equip de govern era construir-hi 5 equipaments que haguessin provocat una pressió urbanística sobre la zona.

Els socialistes han criticat l'equip de govern per haver perdut una oportunitat de gestionar el consens sobre Torre Negra. El PSC s'han fet seu el mèrit d'haver alliberat Torre Negra de qualsevol construcció afirmant que la intenció de l'equip de govern era construir-hi 5 equipaments amb un total de 15 mil metres quadrats edificables. Segons el regidor socialista Salvador Gausa, l'oposició frontal del PSC a aquesta proposta va fer canviar en 4 hores el projecte final:

Salvador Gausa

Nosaltres hem defensat sempre la portecció integra Torre Negra i ens hem oposat a la construcció d'equipaments. Finalment l'equip de govern ha rectificat gràcies a nosaltres.


Han explicat que entre la proposta inicial i la proposta finalment consensuada en el ple s'han produït variacions molt positives, gràcies a l'oposició feta pel seu grup. Segons el PSC la seva posició sobre la protecció de Torre Negra s'ha mantingut intacta al llarg d'aquests 4 anys.

El regidor socialista Pau Casalmíglia, ha afirmat que la construcció d'aquests cinc equipaments haguessin provocat, en realitat, un trasllat de les fronteres de Torre Negra i una pressió urbanística a la zona més propera de la ciutat:

Pau Casalmíglia

Aquests equipamemts haguessin provocat traslladar la frontera més enllà del Parc Rural


Sobre la Ronda Sud, els socialistes també han considerat una victòria que s'hagi posposat el debat a l'espera d'un estudi que determini la seva necessitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.