El PSC dóna suport a la petició de l'alcalde per soterrar les línies de FGC a Sant Cugat


  • Comparteix:

La proposta es traduirà en una moció al proper ple municipal

La proposta es traduirà en una moció al proper ple municipal

El PSC de Sant Cugat vol acordar amb l'equip de govern la petició de soterrament de l'estació dels FGC a la nostra ciutat, expressada per l'alcalde, Lluís Recoder, i que es traduirà en una moció al proper ple municipal. Els socialistes, però, acusen CiU de 'fer propaganda' sobre aquest tema, ja que, segons diuen, l'últim govern de Jordi Pujol no preveia als pressupostos del 2003 cap partida per realitzar la cobertura de les línies dels ferrocarrils.

L'alcalde, Lluís Recoder, va plantejar el passat mes d'agost l'horitzó de l'any 2015 per aconseguir el soterrament de les línies dels FGC al seu pas pel centre de Sant Cugat. Aquesta declaració es traduirà, al proper ple municipal, en una moció que l'equip de govern vol pactar amb totes les formacions per tal que la Generalitat fixi un calendari i un pressupost per tirar endavant aquesta actuació.

El PSC de Sant Cugat veu amb bons ulls aquesta petició, tot i que demana a CiU 'rigor' i que no caigui en actituds propagandístiques. Així ho ha dit Salvador Gausa, portaveu del PSC a Sant Cugat.

Salvador Gausa

Tenint en compte que som el partit que governa a la Generalitat, juntament amb els nostres socis, volem propiciar que hi hagi un quan i un com. Veiem factible arribar a acords amb l'equip de govern, sota la premisa del diàleg i el rigor.


En aquest sentit, els socialistes retreuen a CiU que hagi 'fet propaganda' amb les seves crítiques a l'actual govern de la Generalitat per no preveure el soterrament de les línies, quan cap govern de CiU havia previst una partida pressupostària per aquest concepte. Ferran Villaseñor és el primer secretari de la secció local del PSC.

Ferran Villaseñor

Al 2003 no hi havia cap partida per al soterrament, ni tampoc els anys anteriors. En aquell moment el govern no era l'actual, i per tant les banderoles que demanaven el soterrament eren un brindis al sol.


Villaseñor ha recomanat a l'alcalde que no intenti crear-se 'enemics imaginaris' en la Generalitat ja que, segons ha dit, l'actual govern català és més sensible que mai a les necessitats dels municipis i del territori. Recordem que Lluís Recoder havia demanat el soterrament dels FGC a Sant Cugat tenint en compte que altres ciutats com Terrassa, Sabadell o Rubí ja tenen en marxa o aprovats projectes similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.