Jordi Pujol assenyala el perill del creixement del nacionalisme espanyol


  • Comparteix:

Convergència i Unió s'han constituït com a Federació a Sant Cugat, ratificant els acords entre les seccions locals dels dos partits. Durant durant la primera assemblea conjunta, Jordi Pujol ha instat els militants a continuar treballant pel projecte per Catalunya que la federació ha construït durant anys.

Segons el president local de CiU, Ramon Bonastre, el fet de constituir-se com a federació els permetrà treballar millor per Sant Cugat i per Catalunya. Bonastre ha recalcat el paper de Sant Cugat per la federació:

Ramon Bonastre



Per la seva part, Lluís Recoder ha subratllat la importància de la ciutat en la construcció del projecte nacional de CiU. Segons Recoder, Sant Cugat és un puntal, dins de l'àrea metropolitana, per donar a entendre el model de gestió que defensa el seu partit:

Lluis Recoder



Com a president de la Federació, Jordi Pujol ha subratllat la tasca de govern que s'ha fet en els últims anys. Pujol ha assegurat que, de cara a les properes eleccions, CiU haurà de lluitar amb la resta de partits, però molt especialment contra l'abstenció i contra la passivitat dels qui ja se senten satisfets amb la Catalunya que s'ha construït durant la democràcia.
El president de CiU ha subratllat la vigència del seu projecte, davant les alternatives dels altres partits, i especialment amb el creixent nacionalisme espanyol:

Jordi Pujol



El secretari general de la Federació, Josep Antoni Duran i Lleida, ha subratllat la feina que Convergència i Unió han fet a favor de Catalunya, assumint responsabilitats de govern que van més enllà dels legítims interessos de partit. Segons Duran i Lleida, el sentit de la federació és servir millor al país:

Duran i Lleida


La federació local s'ha constituït amb paritat de representants de cada partit, després d'un procés llarg, però amistós, segons Ramon Bonastre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.