Joventut nega que el Trabuc cometés cap irregularitat amb les subvencions


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder nega en el ple que el Trabuc cometés cap irregularitat amb les subvencions atorgades per l'Ajuntament. La comissió de Joventut ha certificat que l'associació cultural ha utilitzat de forma correcta els diners per organitzar activitats, en què també han participat les JERC.

La comissió informativa celebrada la setmana passada ha certificat que el Trabuc va utilitzar la subvenció de 600 euros rebuda el 2004 per col·laborar amb el festival Connecta't i el premi literari Miquel Martí i Pol, dues iniciatives en què també van participar les joventuts d'ERC.

Pel que fa la subvenció de 900 euros rebuda el 2005, el Trabuc ha destinat part de l'ajut econòmic al concurs de botifarra que se celebrarà al Nadal. L'associació retornarà la resta dels diners, ja que no ha organitzat el certamen literari Miquel Martí i Pol.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha remarcat que no existeix cap irregularitat pel que fa l'ús de les subvencions atorgades al Trabuc.

Lluís Recoder

Fins al moment, no he observat cap il·legalitat. Sí que és cert que s'ha vorejat la línia que separa una organització de l'altra.


Per la seva banda, el PSC ha constatat que hi ha justificació administrativa de les subvencions atorgades al Trabuc, però assegura que no existeix una separació clara entre les activitats de l'associació i les joventuts republicanes. Els socialistes han reclamat que es garanteixi la transparència en l'atorgament de subvencions.

La regidora socialista Aintzane Conesa demana que no s'atorguin més subvencions a entitats que organitzin actes amb joventuts polítiques.

Aintzane Conesa

Esperem que no s'atorguin més subvencions a associacions que organitzin actes amb joventuts polítques.


El PP ha reclamat la dimissió o el cessament del tinent d'alcalde Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, perquè, segons la formació popular, s'ha constatat que els diners han servit per organitzar actes en què han participat les JERC. Ramon ha rebutjat la possibilitat de dimitir, perquè considera que s'han justificat de forma correcta l'ús de les subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.