CiU assegura que el vot del PSC contra el Quart Cinturó demostra la seva 'debilitat' dins del tripartit


  • Comparteix:

El PSC respon que la inclusió d'una partida als pressupostos demostra que donen suport a l'autovia

El PSC respon que la inclusió d'una partida als pressupostos demostra que donen suport a l'autovia

CiU assegura que el vot del PSC en contra d'una moció a favor del Quart Cinturó presentada al debat de política general demostra la 'debilitat' interna del tripartit. Els socialistes responen a la federació nacionalista que la inclusió d'una partida per al projecte als pressupostos generals del 2006 demostra que donen suport a l'autovia.

En el debat de política general celebrat la setmana passada al Parlament, el tripartit va votar en contra de la proposta de CiU per donar suport al tram entre Terrassa i Abrera, ja inclòs en la proposta de pressupostos generals de l'estat pel 2006, i a la redacció del projecte per unir la cocapital vallesana amb Granollers.

La federació nacionalista lamenta que els socialistes no donessin suport a la iniciativa parlamentària, malgrat que s'han pronunciat a favor del projecte. Segons CiU, el vot contrari del PSC demostra la seva debilitat respecte els seus socis, ERC i ICV-EA, que rebutgen el Quart Cinturó.

El diputat de CiU al Parlament, Josep Rull, demana al PSOE que mantingui el projecte als pressupostos generals de l'Estat.

Josep Rull

Sorprenentment, el PSC va votar en contra de la iniciativa, la qual cosa demostra la seva posició de feblesa dins del tripartit.


Per la seva banda, el PSC ha recordat que està a favor del Quart Cinturó i que el govern espanyol ha inclòs una partida per als pressupostos del 2006. Els socialistes han retret a CiU que no es comencés a construir l'autovia quan governava a Catalunya i mantenia pactes amb el PP a Madrid.

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, ha remarcat que cal construir el Quart Cinturó per descongestionar el trànsit de la zona.

Ferran Villaseñor

El nostre partit s'ha mostrat favorable al Quart Cinturó. La proposta del tram Abrera-Terrassa es contempla als pressupostos generals del 2006.


Pel que fa a la votació de la moció presentada al Parlament, Villaseñor ha afirmat que CiU i el PP volen erosionar el govern amb qualsevol qüestió que demostri la diversitat de criteris del tripartit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.