Berta Rodríguez afirma que la seva condició de diputada al Congrés és positiva per Sant Cugat


  • Comparteix:

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha anunciat que gràcies al seu càrrec com a diputada s'han aconseguit moltes fites a Sant Cugat. Aquestes declaracions han sorgit després que, en el passat ple, el PSC comentés que Rodríguez no feia una correcta gestió local, a causa de les seves responsabilitats parlamentàries.

Berta Rodríguez ho té clar. El seu càrrec com a diputada al Congrés està beneficiant Sant Cugat, i en cap cas, dificulta la seva gestió com a sòcia de l'equip de govern. D'aquesta manera, Rodríguez vol aclarir al PSC els dubtes sobre el compliment dels seus deures amb la ciutat.

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans ha recordat algunes de les fites assolides des de les àrees controlades pel PP. Rodríguez ha parlat del premi de gestió de residus concedit per la Generalitat i la recuperació de la Caserna de la Guàrdia Civil. També ha dit que gràcies a la seva gestió s'ha aconseguit que la Unió Europea aporti els Fons Feder per a la construcció de la nova deixalleria.

Per la seva banda, el regidor d'Instal·lacions Esportives, Alfredo Bergua, ha assegurat que el PSC té enveja:

Alfredo Bergua

Al PSC li molesta que el PP tingui una diputada a Madrid que treballi per la nostra ciutat. Molts d'ells treballen a la Diputació, i no han fet res


La tinent d'alcalde de Serveis Urbans ha recordat que, quan s'acabi l'exercici, les àrees gestionades pel PP hauran revertit en la ciutat tot el pressupost disponible, fent que el romanent sigui zero. Segons Rodríguez, aquesta és la millor manera d'administrar els diners dels ciutadans:

Berta Rodríguez

Els ciutadans han de saber què fem amb els diners que gestionem des de les nostre àrees


Rodríguez també ha dit que amb l'arribada del PP a l'equip de govern s'ha aconseguit, per primer cop, ajudar d'aprop als districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.