Recoder lamenta que el tripartit s'oposi a crear un partit judicial a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde considera que vinular el projecte al futur Llibre Verd de la Justícia a Catalunya és una excusa ja que la necessitat d'uns jutjats a Sant Cugat és manifesta

L'alcalde considera que vinular el projecte al futur Llibre Verd de la Justícia a Catalunya és una excusa ja que la necessitat d'uns jutjats a Sant Cugat és manifesta

L'alcalde de Sant Cugat lamenta que el tripartit s'oposi a la creació d'un partit judicial a la nostra ciutat i assegura que vincular aquest projecte al futur Llibre Verd de la Justícia a Catalunya és una 'excusa' del tripartit. Lluís Recoder ha reiterat la necessitat de disposar d'unes instal·lacions judicials al municipi, a causa del col·lapse que pateixen els jutjats de Rubí.

Recoder ha reiterat que Sant Cugat necessita uns jutjats, perquè les instal·lacions de Rubí estan col·lapsades. En aquest sentit, l'alcalde ha afegit que disposar d'un partit judicial agilitzaria i facilitaria els tràmits als santcugatencs.

Per aquests motius, Recoder ha lamentat que el tripartit s'hagi oposat a la creació d'uns jutjats a la ciutat. Segons l'alcalde, vincular el partit judicial de Sant Cugat al futur Llibre Verd de la Justícia a Catalunya és una 'excusa' del govern català.

Segons Recoder, la creació dels jutjats de Sant Cugat té 'tot el sentit del món', perquè els de Rubí funcionen molt malament.

Lluís Reocder

Els jutjats de Sant Cugat tenen tot el sentit del món. Ens veiem abocats a anar als jutjats de Rubí, que funcionen molt malament.


En el darrer mandat de CiU, la Generalitat va demanar al Ministeri de Justícia la creació d'un partit judicial a Sant Cugat, però el tràmit es va aturar el 2003 amb l'entrada del tripartit al govern català. La proposició no de llei de la federació nacionalista havia de servir per ratificar la demanda de l'anterior executiu, però el govern s'hi ha oposat.

Lluís Recoder diu que, en alguns casos, les decisions que pren el govern català en relació amb Sant Cugat van més enllà de l'estricta justícia i que responen a criteris polítics.

Lluís Recoder

Ens alguns casos, hi ha decisions del govern català que van més enllà de l'estricta justícia i que obeeixen a criteris polítics.


Recoder demanarà reunir-se amb el conseller de Justícia, Josep Maria Vallès, perquè li expliqui els motius de l'oposició a la creació d'un partit judicial a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.