El Col·lectiu 1714 dóna suport a l'Ajuntament en l'afer de la senyera


  • Comparteix:

El Col·lectiu 1714 i els 180 ajuntaments promotors de la campanya 'un país, una bandera' han afirmat que donaran suport jurídic a l'Ajuntament de Sant Cugat per fer front a l'intent d'impugnació per part del PP de la moció per penjar la senyera en solitari al balcó de l'Ajuntament. Els artífexs d'aquesta campanya han encoratjat l'alcalde Lluís Recoder a seguir endavant i fer complir l'acord de ple.

El Col·lectiu 1714 ha explicat que la impugnació iniciada pel PP de Sant Cugat s'ha produït també als ajuntaments de Begur i Ripoll, i en aquest sentit han donat el seu suport a l'alcalde per tirar endavant i fer complir la moció aprovada en el ple. Segons Lluís Estrada, president d'aquest col·lectiu, cal sumar forces per lluitar contra l'article quart de la Constitució que, assegura, vulnera el dret dels catalans a fer ús dels seus símbols.

Lluís Estrada



Estrada ha encoratjat l'alcalde a fer complir la moció i ha assegurat que el poble és sobirà per fer complir les seves pròpies resolucions:

Lluis Estrada



Un total de 846 ajuntaments de tot Catalunya, quasi un 91 per cent dels consistoris catalans, van onejar exclusivament la senyera durant la Diada Nacional, el passat 11 de setembre, adherint-se a la campanya ""Un país, una bandera"" que lluita per la derogació de l'article quart de la Constitució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.