ICV-EA condemna els atacs contra l'Ateneu i demana fermesa contra les actituds violentes


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV ha expressat la seva condemna als atacs i amenaces que ha patit l'Ateneu aquests últims dies. Els ecosocialistes reclamen mesures urgents per acabar amb els actes vandàlics a la ciutat. A més, fan una crida a la ciutadania perquè s'oposin fermament a qualsevol manifestació violenta.

A través d'un comunicat, ICV de Sant Cugat ha condemnat els atacs que ha patit l'Ateneu els últims dies i ha reclamat una actuació immediata i contundent que posi fi a les agressions i actes vandàlics. Els ecosocialistes lamenten que aquest actes s'hagin produït de manera repetida i és per això que fan una crida a la ciutadania perquè s'oposi conjuntament a qualsevol tipus de manifestacions violentes.

El grup municipal d'ICV ha recordat que el ple ja va donar suport a una declaració institucional de condemna a aquestes agressions però considera que és importat reafirmar el seu compromís de treballar per la desaparició d'aquestes actituds 'antidemocràtiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.