El PSC critica els nous barems de Promusa i els considera 'antisocials'


  • Comparteix:

Els socialistes critiquen que no es tingui en compte el règim especial

Els socialistes critiquen que no es tingui en compte el règim especial

El PSC critica els nous barems aprovats per Promusa perquè, segons diuen, retallen les puntuacions de les famílies monoparentals i de les que tenen al seu càrrec gent gran o persones amb disminucions. Els socialistes veuen amb bons ulls que s'hagi ampliat el ventall de beneficiaris amb les promocions en règim concertat, però censuren que no es tingui en compte el règim especial per a les persones amb menys recursos.

El PSC considera que els nous barems aprovats en el passat consell d'administració de Promusa són 'antisocials'. Tot i que valoren positivament que s'hagi eixamplat el ventall de possibles adjudicataris a través del règim concertat -que permet sol·licitar una vivenda protegida a les unitats familiars que tinguin uns ingressos de fins a 6'5 vegades el salari mínim-, els socialistes critiquen que no es tingui en compte el règim especial per a les rendes més baixes. Ferran Villaseñor és el primer secretari del PSC de Sant Cugat.

Ferran Villaseñor

Vam plantejar ampliar el ventall en els règims general, concertat i especial. L'equip de govern va dir que seria 50% concertat i 50% general. Nosaltres vam estar en contra, i finalment és 60-40% i res de règim especial. Aquesta ampliació esbiaixada del ventall és antisocial.


A més, els socialistes critiquen que l'equip de govern hagi decidit rebaixar la puntuació que reben les famílies monoparentals i les unitats familiars que tenen al seu càrrec gent gran i persones amb disminucions. L'anterior baremació atorgava 30 punts a aquests adjudicataris, mentre que el nou criteri aprovat per Promusa -amb l'oposició del PSC i ICV-EA- retalla fins a la meitat aquesta puntuació. Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

S'ha retallat de 30 a 15 punts la baremació per a les famílies monoparentals. Promusa diu que és perquè hi ha molt frau. El mateix passa amb les famílies amb persones a càrrec i amb discapacitats.


El PSC creu que és una 'irresponsabilitat' que l'equip de govern parli de 'frau' per justificar els canvis en la baremació de les noves promocions de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.