El PP demana que els portaveus municipals siguin ponents del Sant Cugat Tribuna


  • Comparteix:

Berta Rodríguez considera 'injust' que només hi hagi intervingut l'alcalde

Berta Rodríguez considera 'injust' que només hi hagi intervingut l'alcalde

El Partit Popular reclama participar com a ponent al Santcugatribuna, després que l'alcalde de la ciutat intervingués en la darrera edició del fòrum empresarial. La formació popular considera que els portaveus dels grups municipals tenen ara el dret a exposar les seves propostes sobre Sant Cugat.

En un comunicat de la formació, la portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, assegura que seria 'injust' que la resta de partits polítics no poguessin participar al Santcugatribuna, després que l'alcalde fos el darrer ponent del fòrum.

Rodríguez considera 'imprescindible' que tots els portaveus municipals puguin participar també al Santcugatribuna i dir la seva sobre la ciutat per tal que la iniciativa sigui 'plural' i 'oberta a totes les sensibilitats'. Segons la portaveu popular, cal mantenir aquesta iniciativa com un fòrum de debat 'obert i representatiu de totes les forces polítiques de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.