L'avantprojecte de pressupostos pel 2006 contempla més de 3 milions d'euros per a Mira-sol


  • Comparteix:

Entitats veïnals i oposició lamenten que els comptes municipals per l'any vinent no siguin territorialitzats

Entitats veïnals i oposició lamenten que els comptes municipals per l'any vinent no siguin territorialitzats

L'avantprojecte de pressupostos municipals per l'any vinent preveu destinar poc més de tres milions d'euros a Mira-sol. Durant el consell de districte, veïns i oposició ha lamentat que els comptes municipals no siguin territorialitzats i que no contemplin una partida per a la piscina que s'ha de fer al districte. Des de l'equip de govern s'ha apuntat que al 2006 ja es tindran els mitjans necessaris per descentralitzar els pressupostos.

L'avantprojecte de pressupostos preveu destinar 3.134.000 euros a Mira-sol. 2'4 milions corresponen a l'àrea de Serveis urbans, 600.000 euros a Medi Ambient i 130.000 a dinamisme social i cultural. Els poc més de tres milions d'euros representen entre un 14 i un 17% del projecte pressupostari per l'any vinent.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, durant el consell de districte. En resposta a les queixes de l'oposició i les entitats veïnals, Joly ha avançat que al 2006 es disposarà de mitjans per descentralitzar els comptes municipals.

Jordi Joly

Quan disposem dels mitjans adequats, al 2006, podrem descentralitzar els comptes municipals.


Tant els grups de l'oposició com els veïns han lamentat també que el projecte de comptes municipals no inclogui una partida pressupostària per a la construcció de la piscina del districte, una demanda que Joly ha assegurat que es pot afegir quan quedi definit el projecte.

D'altra banda, entitats veïnals i oposició han remarcat que encara queden pendents projectes per executar contemplats en pressupostos anteriors. Escoltem el portaveu de l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

Ens fa por quan es parla de Sant Cugat eficient. Pensem que ens pot caure a sobre la retallada de pressupostos.


Entre les millores pendents d'execució, les associacions de veïns han destacat la remodelació dels vestidors del camp de futbol i el desdoblament del clavegueram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.