L'equip de Govern presentarà al ple de setembre l'aprovació inicial del pla de legalització del barri de Can Borrull, al districte de Les Planes


  • Comparteix:

L'equip de Govern presentarà al ple del mes de setembre l'aprovació inicial del pla per legalitzar els habitatges del sector de Can Borrull, al districte de Les Planes. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Joan Carbó, va anunciar ahir en el Consell de Districte de Les Planes que la primera setmana de setembre presentarà aquest pla als veïns afectats abans que sigui sotmès a l'aprovació del ple.

El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible va anunciar ahir que el procés de legalització de Can Borrull no ha estat aturat en cap moment i que el primer pas cap a la regularització definitiva del barri es farà al ple de setembre.
Joan Carbó va explicar ahir que el procés de legalització és complicat però que al setembre s'iniciarà la part final d'aquest procediment, que posteriorment haurà de ser ratificat per administracions superiors:

Joan Carbó

La legalització de Can Borrull és complicada i s'emmarca dins un procès llarg


El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Joan Carbó, també va anunciar ahir que al setembre es trobarà amb el veïns de Les Planes per presentar-los el projecte tècnic d'urbanització del districte. Carbó va dir que al setembre es presentarà un primer avanç pressupostari de la urbanització i va advertir que els costos urbanístics s'han encarit molt d'ençà que es va iniciar aquest procés.
D'altra banda, els membres del consell de districte de Les Planes van debatre ahir sobre el tema del transport al barri. El regidor de descentralització, Jaume Tarragó, va anunciar que cap a finals d'any es posarà en funcionament un servei d'autobús de barri que connectarà el centre de Les Planes amb l'estació. Tarragó va tranquil·litzar els veïns sobre la reducció de freqüències de l'actual línia tres d'autobusos i els va dir que l'autobús de barri permetrà desplaçar els veïns, amb freqüències de mitja hora, cap a l'estació, des d'on podran traslladar-se en ferrocarrils cap a la resta del municipi i cap a Barcelona. En cap moment Jaume Tarragó va anunciar la supressió de la línia tres d'autobusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.