La JNC regala una estelada a l'Ateneu com a mostra de solidaritat

Les joventuts convergents esperen que l'entitat segueixi endavant amb la seva tasca

Política

Publicat el 8/nov/05 per Ester Castanyer

La secció local de la JNC també ha volgut solidaritzar-se amb l'Ateneu Santcugatenc pels robatoris i actes vandàlics que van patir fa un parell de setmanes. Amb aquesta voluntat, la formació ha regalat a l'entitat una estelada perquè pugui substituir la senyera que van cremar-los quan estava penjada al balcó de la seva seu.

La JNC ha condemnat els atacs que ha patit l'Ateneu Santcugatenc durant les darreres setmanes. Per donar suport a l'entitat cultural, les joventuts de CDC han entregat una estelada a l'Ateneu perquè pugui substituir la senyera que penjava a la seu de la plaça Pep Ventura i que uns desconeguts van cremar.

Així ho ha explicat el portaveu de la secció local de la JNC, Jordi Esteban, que assegura també que els atacs a l'Ateneu no són conseqüència d'un increment de la inseguretat a Sant Cugat.

Jordi Esteban

No crec que Sant Cugat sigui més insegur ni crec que els atacs siguin conseqüència d'un increment de la inseguretat a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les joventuts de CDC esperen que l'Ateneu Santcugatenc continuï la seva tasca a la ciutat sense problemes i que no es repeteixi cap més incident.