Pomar afirma que mentre ERC estigui al govern no s'urbanitzarà Can Busquets


  • Comparteix:

El PSC responsabilitza els republicans de la possible urbanització d'aquest sector

El PSC responsabilitza els republicans de la possible urbanització d'aquest sector

El portaveu municipal d'ERC i tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que mentre Esquerra estigui al govern municipal no s'urbanitzarà Can Busquets. Pomar ha fet aquestes declaracions durant l'últim consell de districte de La Floresta, en resposta a una interpel·lació del PSC.

El republicà Eduard Pomar ha dit que la seva formació és corresponsable de tota l'acció de govern municipal i ha assegurat que, mentre ERC estigui a l'equip de govern, la urbanització parcial de Can Busquets no es tirarà endavant.

Eduard Pomar

Li puc garantir que mentre ERC estigui al govern, Can Busquets no s'urbanitzarà. Caldria veure què passaria si governés algun altre partit.


Pomar ha fet aquestes declaracions en l'últim consell de districte de La Floresta, en resposta a les paraules del representant socialista Joan Carrasco, que ha responsabilitzat ERC de la possible urbanització d'aquest sector. Carrasco ha dit, a més, que l'equip de govern no inverteix a La Floresta per penalitzar l'oposició dels veïns a la urbanització de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.