Ridao crida els catalans a mobilitzar-se per demostrar que hi ha tot un poble darrere l'Estatut


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC diu que en les negociacions al Congrés es respectaran els acords assolits a Catalunya

El portaveu d'ERC diu que en les negociacions al Congrés es respectaran els acords assolits a Catalunya

El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, ha fet una crida a la mobilització social per deixar clar al govern espanyol el suport amb què compta l'Estatut de Catalunya. En l'acte organitzat per la secció local d'ERC aquest dimecres, Ridao ha assegurat que, en les negociacions al Congrés, es respectaran els acords del tripartit i CiU.

Davant una cinquantena de persones, el portaveu d'ERC al Parlament català, Joan Ridao, ha recordat que el govern espanyol ha de tenir present el projecte d'Estatut perquè necessita els suport dels grups parlamentaris catalans.

Les declaracions de Ridao arriben un mes després de l'aprovació del text estatutari al Parlament. Segons Ridao, no s'ha de perdre l'optimisme perquè l'acord tindrà present la voluntat del Parlament i les possibles modificacions sortiran del diàleg. És per això que el portaveu d'ERC ha volgut fer una crida a les mobilitzacions ciutadanes per impulsar les negociacions amb el govern de espanyol.

Joan Ridao

La societat civil ha de mobilitzar-se per fer una demostració de força davant del govern espanyol i per demostrar que darrere hi ha tot un poble.


L'objectiu principal de la xerrada és apropar als santcugatencs el contingut i el procés de creació del projecte d'Estatut. Tot i que el president de la secció local d'ERC, Narcís Clavell, ha recordat que les negociacions a Madrid seran molt difícils, ha manifestat que la prioritat d'ERC és dialogar i trobar el suport de la societat catalana.

Narcís Clavell

Hem proposat un projecte de l'Estatut que nosaltres i el Consell Consultiu considerem que és constitucional. Tot és dialogable.


Joan Ridao espera començar les campanyes de divulgació del text estatutari per sotmetre a referèndum l'Estatut a finals de la primavera vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.