Homs diu que Zapatero haurà de demanar disculpes a Catalunya si no aprova el projecte d'Estatut


  • Comparteix:

En un acte de CiU, el dirigent demana que es publiquin les balances fiscals

En un acte de CiU, el dirigent demana que es publiquin les balances fiscals

El diputat de CiU, Quico Homs, recorda a Zapatero que es va comprometre a aprovar l'Estatut que sortís del Parlament. En un acte de la secció local de la federació nacionalista, Homs reclama que es publiquin les balances fiscals perquè Espanya sigui conscient del dèficit econòmic que pateix Catalunya.

Homs considera que els catalans són conscients que paguen més diners que la resta de territoris i que no reben els mateixos serveis, però considera que cal publicar les balances fiscals perquè Espanya també ho tingui present. D'aquesta manera, segons Homs, es facilitaria la negociació d'un sistema de finançament just per a Catalunya.

El dirigent nacionalista també ha assegurat que l'Estatut respecta la Constitució i està avalat per la majoria del Parlament, dos requisits que va demanar Zapatero per aprovar el projecte. Per aquest motiu, Homs considera que el president espanyol haurà de demanar disculpes a Catalunya si no aprova l'actual projecte d'Estatut

Quico Homs

Zapatero haurà de demanar disculpes al poble de Catalunya si no acompleix la promesa d'aprovar l'Estatut


L'alcalde i diputat del Parlament, Lluís Recoder, ha presentat la xerrada de Quico Homs. Recoder s'ha referit al sistema de finançament i ha recordat que és un acte de justícia que els catalans gaudeixin de dels mateixos serveis i recursos de què disposen altres comunitats.

Lluís Recoder

És un acte de justícia, perquè estem defensant, per exemple, que una àvia catalana tingui les mateixes prestacions que un d'altre indret de l'Estat.


L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura, on s'hi ha congregat una vuitantena de persones per seguir la xerrada de Quico Homs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.