La diputada d'ICV-EA, Dolors Clavell, defensa la constitucionalitat de l'Estatut


  • Comparteix:

Clavell afirma que, tot i que amb alguns retocs, els temes del finançament, les competències i els drets i deures dels catalans són irrenunciables

Clavell afirma que, tot i que amb alguns retocs, els temes del finançament, les competències i els drets i deures dels catalans són irrenunciables

La diputada d'ICV al Parlament de Catalunya, Dolors Clavell, defensa la constitucionalitat del projecte d'Estatut. En un xerrada-debat celebrada aquest divendres a la Casa de Cultura, Clavell ha explicat les aportacions dels ecosocialistes per donar a conèixer el text a tot el territori.

La xerrada celebrada aquest divendres a la Casa de Cultura s'ha emmarcat dins la campanya '7 milions de persones, 1 estatut' que està fent ICV-EA per donar a conèixer el text estatuari i que la gent pugui crear-se la seva pròpia opinió sobre el mateix.

Entre d'altres coses, Clavell ha afirmat que, tot i les crítiques rebudes en contra del nou Estatut, el projecte no vulnera ni la Constitució ni els criteris establerts. La diputada assegura que el terme 'intervencionisme' està sent mal vist però que sense intervenció legítima no es pot millorar la situació del ciutadans. Escoltem Dolors Clavell.

Dolors Clavell

Defensem la constitucionalitat del projecte i sempre hem defensat els criteris establerts. L'intervencionalisme és legítim i necessari per millorar les condicions de la societat


La diputada d'ICV al Parlament també ha destacat que es pot prescindir del PP per aprovar l'Estatut al Congrés dels diputats de Madrid i ha fet una crítica a l'actual conducta del partit enfront l'aprovació del projecte ja que només crea crispació entre els ciutadans.

Dolors Clavell

Al Congrès dels diputats a Madrid es pot prescindir del PP. El clima de crispació que està creant el PP no ens convé a ningú però cadascú ha d'assumir la responsabilitat dels seus propis actes


Pel que fa a les qüestions irrenunciables en la negociació, els ecosocialistes apunten el tema del finançament, les competències i els drets i deures dels catalans. Segons Clavell, no té cap sentit retocar els drets i deures perquè afecta la convivència dels ciutadans de Catalunya. Pel que fa al finançament i les competències, la diputada apunta que potser s'hauran de retocar alguns aspectes per millorar la situació actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.