El ple aprova per unanimitat elaborar un pla de ciutat per grans qüestions estratègiques per a la ciutat


  • Comparteix:

El ple aprova per unanimitat que s'elabori un pla de ciutat per consensuar les grans qüestions estratègiques per al futur de Sant Cugat. La moció, presentada pel PSC, contempla la creació d'un consell estratègic per tractar, entre d'altres temes, el projecte de tren d'alta velocitat al seu pas per Sant Cugat i el soterrament de les vies dels Ferrocarrils.

El consell estratègic de la ciutat analitzarà qüestions estratègiques pel municipi com per exemple la participació de Sant Cugat en la Televisió Digital Terrestre, la vinculació comarcal de la ciutat en la futura organització territorial i la integració de la localitat en els eixos econòmics de la B-30 i l'E-9. La moció contempla analitzar el projecte de tren d'alta velocitat al seu pas per Sant Cugat, el soterrament de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat i el pla d'infraestructures que promourà la Generalitat.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha defensat la importància d'aquest projecte afirmant que Sant Cugat afronta en aquests moments el seu darrer creixement.

Salvador Gausa

Estem afrontant com a generació el darrer creixement de la ciutat. Ens juguem aspectes que tenen a veure amb la cultura i amb les oportunitats econòmiques.


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder assegura que l'equip de govern demostra la intenció d'arribar a acords amb l'oposició aprovant la moció del PSC.

Lluís Recoder

Ens proposen trobar un lloc per parlar de grans temes, Hi estem d'acord. Aprovant la moció manifestem la intenció d'arribar a acords.


Tant socialistes com el Partit Popular també han demanat que les entitats i els ciutadans debatin sobre les qüestions estratègiques.

Recordem que el PSC havia presentat aquesta moció en el darrer ple, però la va retirar per negociar-la amb la resta de partits i aconseguir una aprovació institucional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.