L'EMD inicia el procés per concedir la gestió del complex esportiu de Valldoreix

Política

Publicat el 26/jul/02 per Sílvia

L'Entitat Municipal ha presentat les pliques per a concedir la gestió indirecta del futur complex esportiu de Valldoreix. A més, la sessió plenària de l'EMD ha aprovat la urbanització del Carrer de la Pau i el Passeig del Sol, per unanimitat; i de la Plaça del Mas Roig, amb l'abstenció del PP

El complex esportiu, que s'està construint durant els mesos d'estiu, tindrà piscina coberta, espai de fitness de 200 metres quadrats, zona verda, sala de recuperació i pista de paddle. Amb aquestes instal.lacions, l'entitat municipal vol evitar que els valldoreixencs vagin a Sant Cugat per a fer activitats esportives. Des de l'EMD, que rebrà el 20% dels beneficis, s'espera que l'empresa gestora realitzi una correcta explotació. Ho explica el vocal de CiU, Robert Navarro:

Robert Navarro

Volem que l'empresa que gestioni el complex cuidi les instal.lacions


El president de l'EMD, Francesc Cardoner, s'ha felicitat per a la tirada endavant del projecte, acomplint un demanda ciutadana de fa cinc anys. Per la seva banda, el vocal del PP, Pantaléon De Miguel, ha subratllat que un bon equipament ha d'anar acompanyat de tarifes accessibles.

Un altre assumpte aprovat per unanimitat és la urbanització de la Plaça Mas Roig, on es col.locarà una rotonda i es reordenarà l'aparcament i els passos de vianants. La proposta s'ha aprovat, malgrat l'abstenció del PP. El seu vocal, ha denunciat que el projecte s'hagi presentat als veïns amb pocs dies d'antel.lació:

Pantaléon De Miguel

No és just que s'avisi als veïns 3 dies abans de conéixer un projecte


La sessió plenària d'ahir també va aprovar la urbanització del carrer de la Pau i el Passeig Sol. El ple d'ahir no va comptar amb la vocal de la Candidatura del Progrés, Carme Pérez.