Maulets pinta aquest dimarts un mural contra la Constitució espanyola


  • Comparteix:

El col·lectiu ja ha assegurat que no temen cap tipus de sanció de l'Ajuntament

El col·lectiu ja ha assegurat que no temen cap tipus de sanció de l'Ajuntament

La pintada d'un mural reivindicatiu és l'única activitat en contra de la Constitució que portarà a terme el col·lectiu independentista Maulets a la nostra ciutat. El col·lectiu ja ha assegurat que no temen cap tipus de sanció de l'Ajuntament i que se suma a les activitats que es fan a tot l'àmbit nacional.

Maulets no organitza enguany una jornada local contra la Constitució espanyola, tot i que manté la pintada del tradicional mural en contra de la carta magna estatal. L'assemblea local se sumarà també als actes organitzats a Barcelona, entre els quals destaca un sopar popular.

Pel que fa a la pintada del mural, les joventuts independentistes no han avançat a quin lloc de la ciutat duran a terme l'acció, però ja han avançat que no temen cap sanció administrativa de l'Ajuntament. La membre de Maulets de Sant Cugat, Núria Gibert, ha aprofitat per carregar contra la campanya de civisme de l'Ajuntament.

Núria Gibert

La campanya de civisme no deixa de respondre a la política d'aparador que fa l'Ajuntament mentre que problemes greus es passen per alt. A més, creiem que és més important el missatge que una paret bruta


Maulets ha negat que la no-convocatòria d'una jornada contra la Constitució es degui a la manca de seguiment de la població de Sant Cugat. L'assemblea local s'ha mostrat partidària de dur a terme a la pintada d'un mural perquè té més ressò entre la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.