ICV-EA s'absentarà del proper Santcugatribuna per desacord amb la ubicació de l'acte


  • Comparteix:

Els ecosocialistes diuen que la carpa de la Vil·la Sàbat contradiu el Pla Especial de Torre Negra

Els ecosocialistes diuen que la carpa de la Vil·la Sàbat contradiu el Pla Especial de Torre Negra

ICV-EA s'absentarà de la sessió del fòrum empresarial Santcugatribuna de divendres perquè l'acte tindrà lloc a Vil·la Sàbat, un complex que, segons els ecosocialistes, contradiu els objectius del Pla Especial de la Torre Negra. La formació política assegura que aquest pla preveu l'eliminació de la carpa del complex i la restauració de la zona afectada.

La direcció local d'ICV s'absentarà de la propera edició del Santcugatribuna després de constatar que el Pla Especial de la Torre Negra recull que l'activitat de Vil·la Sàbat contradiu els objectius del document. Els ecosocialistes subratllen que el mateix pla contempla l'eliminació de la carpa i la restauració de la zona afectada. Escoltem el portaveu del grup municipal d'ICV-EA, Xavier Boix.

Xavier Boix

És un indret que està portant a terme activitats en situació de precarietat. El pla preveu la seva eliminació i la restauració de la realitat alterada.


La formació ecosocialista ha lamentat absentar-se de la primera conferència del Santcugatribuna que anirà a càrrec d'una dona, la doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials Núria Chinchilla. No obstant això, ICV-EA s'ha tornat a mostrar contrària a la celebració del fòrum empresarial. Xavier Boix considera que l'equip de govern prioritza la relació amb els empresaris.

Xavier Boix

Creiem que hi ha coses més importants en promoció econòmica. L'equip de govern només prioritza la relació amb les empresaris.


Recordem que el 5è Santcugatribuna de la temporada tindrà lloc aquest divendres, 16 de desembre. La conferència de la doctora Núria Chinchilla porta per títol 'La retenció de talent a l'empresa del segle XXI'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.