ICV-EA critica la postura de l'alcalde sobre el centre social de Can Monmany i demana a ERC que alci la veu

Els ecosocialistes afirmen que el model de ciutat de Lluís Recoder és elitista

Política

Publicat el 13/des/05 per Miquel Herrada

ICV-EA acusa l'alcalde de 'populisme' i de tenir poca sensibilitat social per la seva postura contrària a la instal·lació d'un equipament social a la finca de Can Monmany. Els ecosocialistes consideren que el model de ciutat de Lluís Recoder és elitista i fan una crida a ERC perquè trenqui el seu silenci i es distanciï del posicionament de l'alcalde.

La formació ecosocialista s'ha mostrat molesta pels comentaris de Lluís Recoder sobre la possible instal·lació a la finca de Can Monmany, a Valldoreix, de diversos centres socials proposats per la Fundació Mercè Fontanilles. Iniciativa considera que la postura de l'alcalde és 'radical' i 'populista', i nega l'existència de necessitats reals per part de la població santcugatenca i de l'entorn. Així ho ha dit el representant d'ICV-EA al Consell Municipal de Serveis Socials, Adolfo Rodríguez.

Adolfo Rodríguez

Ens estranya que l'alcalde faci unes declaracions amb tanta manipulació i populisme. Així li farem saber a ERC, responsable polític de l'àrea de Serveis Socials i Sanitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Iniciativa vol que ERC 'trenqui el seu silenci' i es posicioni clarament sobre aquest tema. Si la resposta dels republicans no és 'progressista', els ecosocialistes es reserven el dret d'abandonar els consells i les taules de participació de l'àrea de Sanitat i Serveis Socials.

La formació vol que els socis de govern de CiU es distanciïn del model de ciutat de l'alcalde que, segons diuen, és elitista i en ocasions 'inhumà'. Adolfo Rodríguez.

Adolfo Rodríguez

L'alcalde vol una ciutat insostenible i d'alt standing, sense tenir en compte la gent que som una mica diferent. El tipus de ciutat de l'alcalde és bastant inhumà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, la regidora d'ICV-EA Àssun Reyes considera que utilitzar com a argument per rebutjar el projecte el fet que l'equipament social proposat sigui supralocal és poc convincent, ja que a la ciutat hi ha altres serveis supramunicipals que, en canvi, tenen una bona acceptació per part de l'equip de govern.