ERC denuncia la tala d'arbres per l'ampliació del camp de golf


  • Comparteix:

La secció local d'ERC ha denunciat la tala d'un gran nombre d'arbres a la dreta de l'Arrabassada, relacionada amb les obres d'ampliació del camp de golf. Els republicans han reiterat la seva oposició a aquesta ampliació i han demanat que s'aturin les accions fins que s'aclareixin els fets i es demostri que els promotors de les obres tenen les llicències per aquesta tala.

La tala, que va ser denunciada per una veïna de la zona, Isabel Nardón, afecta al tros de bosc comprès entre el carrer Sant Crist de Llaceres i el carrer Pinyer, i segons els regidors d'ERC, ha afectat ja a un gran nombre d'arbres de més de 50 anys d'edat. Així ho explicava el portaveu d'ERC, Eduard Pomar, que considera que l'ampliació del golf no justifica aquesta acció.

Eduard Pomar



Els regidors d'ERC han lamentat també que aquestes actuacions es facin a l'estiu, per evitar la crítica social, i han reiterat la seva oposició a l'ampliació del golf, que consideren una actuació d'especulació urbanística i una agressió a la serra de Collserola. Escoltem la regidora Sara Bertran.

SARA BERTRAN



Recordem que el projecte d'ampliació del camp de golf Sant Cugat va aprovar-se per ple al febrer de l'any passat, amb els vots en contra dels grups de l'oposició. El projecte preveu una remodelació del camp, que comptarà amb 7 hectàrees i mitja més de terreny, i contemplava la necessitat de talar un centenar d'arbres i replantar-ne 188 de nous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.