El PSC diu que encarregar la construcció de la comissaria dels Mossos a una empresa no és privatitzar


  • Comparteix:

Els socialistes critiquen que l'Ajuntament de Sant Cugat converteixi en negocis privats alguns serveis públics

Els socialistes critiquen que l'Ajuntament de Sant Cugat converteixi en negocis privats alguns serveis públics

El PSC veu amb bons ulls la decisió de la Generalitat d'encarregar a una empresa privada la construcció i el manteniment de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra i remarca que sempre han criticat, en canvi, la privatització de la gestió dels serveis municipals. Els socialistes han contestat així les declaracions de l'alcalde, que havia acusat el tripartit d'incoherència per tenir opinions diferents en funció de quina administració opti per les privatitzacions.

El regidor socialista Pau Calsamiglia ha volgut sortir al pas de les crítiques de Lluís Recoder sobre la decisió del govern català de concessionar a una empresa privada la construcció i el manteniment de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat. L'alcalde va anunciar la seva postura favorable a aquest mecanisme de contractació, però va acusar les forces polítiques que donen suport al tripartit d'incoherència per criticar aquesta modalitat quan és l'Ajuntament de Sant Cugat qui l'adopta.

Davant d'aquestes declaracions, Calsamiglia ha aclarit que els socialistes no critiquen l'opció de la Generalitat, perquè l'executiu català només externalitzarà la construcció i el manteniment de l'edifici de la comissaria, però no la gestió d'un servei com, segons els socialistes, fa l'equip de govern de la nostra ciutat.

Pau Calsamiglia

El que fa la Generalitat és encarregar la construcció i el manteniment de l'edifici, estrictament, i no la gestió del servei. El que es fa aquí, i nosaltres critiquem, és que determinats serveis municipals s'encarreguen a empreses privades.


Calsamiglia afegeix que la perspectiva del desplegament definitiu dels Mossos a la nostra comarca i l'anunci d'inversions en comissaries hauria de ser motiu de satisfacció, i no de crítica.

Pau Calsamiglia

Ens sorprèn que una inversió important, que hauria de ser motiu d'alegria tenint en compte la manca d'efectius policials que patim, sigui objecte de crítica.


El regidor socialista considera que algunes de les privatitzacions de serveis municipals que ha tirat endavant l'Ajuntament han convertit alguns serveis públics en negocis privats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.