L'Ajuntament assegura que la tala d'arbres denunciada per ERC és totalment legal


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha assegurat que la tala d'arbres denunciada per Esquerra és totalment legal i que ja es contemplava en el projecte d'ampliació del camp de golf, aprovat pel ple al febrer de l'any passat.

Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés, aquest és un projecte que ja va rebre en el seu moment el vistiplau del ple, així com d'altres organismes competents com l'Agència Catalana de l'Aigua o el Consorci del Parc de Collserola. El regidor ha afegit que posteriorment la zona es reforestarà amb espècies autòctones.

Jordi Ferrés



El regidor també ha volgut destacar que amb aquest projecte es redueix la superfície del golf que cal regar amb intensitat, i que això és un pas més cap a la sostenibilitat.

JORDI FERRÉS



L'ampliació del camp de golf Sant Cugat continuarà durant els propers mesos, amb la voluntat de tenir el terreny a punt per a poder plantar l'herba abans de l'hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.