El nou president d'ERC vol consolidar el creixement electoral de la formació


  • Comparteix:

Andreu Freixes diu que Esquerra s'ha d'obrir a la gent per construir el Sant Cugat del futur

Andreu Freixes diu que Esquerra s'ha d'obrir a la gent per construir el Sant Cugat del futur

Consolidar el creixement electoral d'ERC i obrir-se a la ciutadania són els principals objectius que s'ha marcat el nou president de l'executiva local d'Esquerra, Andreu Freixes. El dirigent republicà substitueix en el càrrec Narcís Clavell, que passa a ser vicepresident, i encapçala una executiva marcada per l'equilibri entre la continuïtat i la renovació.

Andreu Freixes, de 42 anys i filòleg de formació, es marca com a objectiu mantenir el creixement electoral protagonitzat per ERC en els últims anys i aconseguir augmentar la seva hegemonia social. Així ho ha dit en la primera roda de premsa després de ser escollit, amb el suport majoritari de l'assemblea local d'Esquerra.

Andreu Freixes

Ha arribat el moment d'encetar una nova etapa al país, al municipi i a ERC. Volem consolidar el creixement dels últims anys i projectar-lo en el futur.


Freixes també pretén obrir el partit a la ciutadania, no només als militants i simpatitzants sinó a tota la gent que sintonitzi amb les prioritats del projecte dels republicans. El nou president d'ERC a Sant Cugat considera que la gent és el principal actiu de la seva formació.

Andreu Freixes

Aquest partit el constitueix la seva gent, és la seva força. Hem d'estar oberts als militants i simpatitzants, però també a altra gent que té clar quin és el seu país i la seva ciutat. Amb ells volem construir el Sant Cugat del segle XXI.


Freixes ha afegit que la proposta d'ERC segueix apostant per la qualitat de vida dels ciutadans, la defensa del territori, l'economia social i la catalanitat. Pel que fa a l'acció del grup municipal republicà, que forma part de l'equip de govern amb CiU, Freixes ha dit que està desenvolupant la seva tasca de forma adequada i de forma coordinada amb l'executiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.