ICV-EA denuncia que Ràdio Sant Cugat està subjecte a censura política


  • Comparteix:

El portaveu ecosocialista considera 'greu' que aquest mitjà no informés abans de l'ajornament de l'aprovació definitiva del pressupost municipal

El portaveu ecosocialista considera 'greu' que aquest mitjà no informés abans de l'ajornament de l'aprovació definitiva del pressupost municipal

El portaveu d'ICV-EA denuncia la 'censura política' que, segons diu, s'està aplicant a Ràdio Sant Cugat. Per a Xavier Boix, així ho demostra el fet que l'emissora municipal no s'hagi fet ressò abans del fet que l'aprovació definitiva del pressupost pel 2006 es posposés durant el ple de desembre per la manca d'informació denunciada pels grups de l'oposició. El portaveu ecosocialista considera 'greu' que un mitjà públic no hagi informat d'aquesta qüestió.

El portaveu del grup municipal d'ICV-EA ha denunciat públicament el fet que aquesta emissora no informés abans de la situació produïda durant el ple municipal d'aquest desembre, en què es va ajornar per uns dies l'aprovació definitiva del pressupost per l'any vinent ja que els grups de l'oposició van assegurar no tenir tota la informació necessària per al debat.

Per a Xavier Boix, és 'greu' que la ràdio no hagi informat abans d'aquest tema, sobretot tenint en compte que es tracta d'un mitjà d'informació públic.

Xavier Boix

Crec que del ple de dilluns la notícia de portada era que els grups de l'oposició van aturar per defectes democràtics els pressupostos del 2006, i no ha sortit. Jo crec que això és una situació greu i la ràdio pública ho hauria d'haver tret


El portaveu ecosocialista ha afegit també que aquesta situació és un clar reflex de la 'censura política' a la que, segons diu, està subjecte l'emissora.

Xavier Boix

La censura política que està fent l'Ajuntament de diversos temes, i en aquest cas és claríssim, qui ha actuat directament és qui fa de comissari polític de l'equip de govern i que és també el coordinador de l'OAMCIC





Boix ha fet aquestes declaracions en resposta a la demanda de Ràdio Sant Cugat, que s'ha posat en contacte amb ell per conèixer amb més detall el posicionament del seu grup en relació al debat produït al darrer ple i que va culminar amb l'aplaçament de l'aprovació definitiva del pressupost municipal per al 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.