El PP proposa perdonar les taxes de les llicències d'obres als bars que hagin de fer reformes per la llei antitabac


  • Comparteix:

Els populars demanen també que l'Ajuntament assessori les empreses sobre la normativa

Els populars demanen també que l'Ajuntament assessori les empreses sobre la normativa

El grup municipal del PP proposarà al proper ple que l'Ajuntament eximeixi de les taxes pels permisos d'obres als empresaris de la restauració que hagin d'adequar els seus locals en compliment de la llei antitabac. Els populars demanen també que l'equip de govern instal·li cendrers al davant dels edificis d'oficines i que ofereixi assessorament per facilitar que les empreses compleixin la nova normativa.

El PP de Sant Cugat veu amb bons ulls la llei antitabac, que va entrar en vigor l'1 de gener, però considera que l'administració local, que és la més propera als ciutadans, s'ha d'implicar també per facilitar el seu compliment. En concret, el grup municipal popular proposarà al proper ple que l'Ajuntament eximeixi de les taxes pels permisos d'obres als empresaris del sector de la restauració que hagin d'adequar els seus locals per complir la llei antitabac. Així ho ha explicat la portaveu municipal de la formació, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Proposem l'exempció de les taxes als empresaris de la restauració que hagin de demanar permisos d'obres a l'Ajuntament per adequar els seus locals.


A més, el PP vol que l'equip de govern instal·li cendrers als carrers, especialment a les zones on hi hagi edificis d'oficines i on, previsiblement, s'acumularan fumadors que no puguin fumar al seu lloc de treball.

D'altra banda, i per afavorir el compliment de la normativa en el sector de la restauració, el grup municipal popular proposarà també que l'Ajuntament ofereixi un servei d'assessorament per aclarir els dubtes que planteja la llei.

Berta Rodríguez

La llei presenta molts buits i dubtes. Demanem que l'Ajuntament posi un assessorament perquè els empresaris puguin tirar endavant la norma.


El PP presentarà al ple d'aquest mes una altra moció per tal que l'Ajuntament subscrigui l'acord de la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix rebutjant la idoneïtat d'ubicar a la finca de Can Monmany l'equipament social que ha proposat la Fundació Mercè Fontanilles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.