El PP demana al ple que es posicioni en contra del centre social a Can Monmany


  • Comparteix:

El PP portarà al ple la moció aprovada a l'EMD en contra de l'equipament

El PP portarà al ple la moció aprovada a l'EMD en contra de l'equipament

El PP reclama als grups municipals de Sant Cugat que es posicionin en contra de la instal·lació de l'equipament proposat per la Fundació Mercè Fontanilles. Per aquest motiu, els populars portaran al proper ple la moció institucional aprovada a l'EMD de Valldoreix en contra de la construcció del centre a Can Monmany.

El PP presentarà al ple d'aquest gener la moció institucional contra la construcció del centre a Can Monmany aprovada a l'EMD de Valldoreix el desembre passat. D'aquesta manera, els populars pretenen que tots els grups municipals a l'Ajuntament tornin rebutjar l'equipament proposat per la Fundació Mercè Fontanilles. La iniciativa també inclou que el consistori consideri vinculant l'eventual informe de l'EMD sobre aquesta qüestió

La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, assegura que l'aprovació de la moció aturaria l'alarma social a Valldoreix.

Berta Rodríguez

D'aquesta manera, es podria tancar l'alarma social. Per això, hauríem d'arribar a un acord entre tots els partits tal com es va fer a Valldoreix.


El PP ha afirmat que la polèmica de la construcció d'un centre social a Can Monmany es deu, en part, al fet que l'Ajuntament no havia ofert anteriorment cap alternativa als propietaris de l'espai. Rodríguez, que ha demanat que es busquin altres projectes per a la finca, ha proposat que s'hi construeixi una residència per a la gent gran.

Berta Rodríguez

A Can Monmany, es podrien plantejar altres solucions. Per exemple, un geriàtric podria ser una solució per a la nostra ciutat.


Rodríguez ha afegit que el PP iniciarà els contactes amb la resta de formacions perquè s'aprovi la moció. La dirigent popular considera que no ha d'haver-hi cap impediment perquè els grups municipals donin suport a una moció institucional ja aprovada a l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.