Turu rebutja l'acusació d'irregularitats per l'asfaltat de dos carrers i atribueix la denúncia al 'nerviosisme preelectoral'


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD diu que es va fer una actuació d'emergència i que els procediments administratius es van resoldre correctament

La presidenta de l'EMD diu que es va fer una actuació d'emergència i que els procediments administratius es van resoldre correctament

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, nega que s'hagin produït irregularitats en la contractació de les obres d'asfaltat de dos carrers, com ha denunciat l'oposició davant de la Sindicatura de Comptes de Catalunya. Turu assegura que les obres van ser una 'actuació d'urgència' i que el procediment administratiu va quedar finalment resolt correctament, i considera que les crítiques de CiU i PP responen al seu 'nerviosisme preelectoral'.

Montserrat Turu rebutja rotundament l'acusació d'irregularitats en el procediment de contractació de les obres d'asfaltat dels carrers Passeig dels Caçadors i Camí de Can Cussó, que segons l'oposició es va fer sense tenir aprovada prèviament la corresponent consignació pressupostària. La presidenta de l'EMD considera que es tractava d'una 'actuació d'emergència', ja que les pluges havien malmès aquestes vies i impedien l'accés al barri de la Colònia Montserrat.

Montserrat Turu

No hi ha irregularitats. El Camí de la Colònia es va asfaltar per una qüestió d'emergència, provocada per l'aigua. L'autobús no podia passar. Vam fer una actuació d'urgència.


Turu afirma que l'actuació va tenir caràcter de manteniment, ja que es va limitar a posar una capa de rodadura a la calçada, i afegeix que l'important és que en el moment de pagar les factures hi havia la corresponent dotació pressupostària.

D'altra banda, la presidenta de l'EMD atribueix la denúncia de l'oposició al 'nerviosisme preelectoral' de CiU i acusa la federació nacionalista de posar entrebancs a l'actuació de l'equip de govern sense voluntat constructiva. Turu assegura que l'equip de govern actual vol resoldre els problemes de la Colònia Montserrat mentre que el govern anterior, de CiU, no va fer res per aquest barri.

Montserrat Turu

És curiós que qui es queixa d'això, CiU, no digui que quan estaven al govern no van fer res per la Colònia Montserrat. Nosaltres hem resolt l'accés, hem acondicionat el casal... Ells no van fer res.


Montserrat Turu qualifica les crítiques de 'focs d'artifici' i remarca que l'actuació administrativa del govern de l'EMD pel que fa a l'asfaltat d'aquests dos carrers no ha tingut cap repercussió negativa sobre les arques de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.