El vocal d'ERC a l'EMD es desmarca dels 'gestos' i les 'paraules' de l'equip de govern


  • Comparteix:

Agre debat entre govern i oposició sobre una moció de CiU per pactar els grans temes

Agre debat entre govern i oposició sobre una moció de CiU per pactar els grans temes

El vocal d'ERC a l'EMD, Narcís Clavell, s'ha desmarcat dels 'gestos' i les 'paraules' de l'equip de govern de Valldoreix i ha afirmat que només assumeix les decisions aprovades a la Junta de Veïns. Clavell ha fet aquestes declaracions després que l'equip de govern hagi tornat a acusar l'oposició de posar pals a les rodes a l'acció de govern, mentre que CiU i PP es queixen per no poder participar en les decisions sobre els principals temes que afecten Valldoreix.

La discussió d'una moció de CiU per pactar els grans temes que afecten a Valldoreix ha desembocat, en l'última Junta de Veïns de l'EMD, en un nou episodi de l'agre enfrontament entre govern i oposició a Valldoreix. Amb una tensió més pròpia del període preelectoral, el debat s'ha allunyat dels interessos dels valldoreixencs i ha derivat en un intercanvi de retrets entre les formacions polítiques.

El vocal d'Economia i Hisenda de l'EMD, Joan Gaya, ha dit en nom de l'equip de govern que l'oposició intenta posar 'pals a les rodes' per entorpir l'acció de govern. Gaya ha acusat CiU i PP d'inhibir-se per voluntat pròpia dels debats en junta de portaveus.

Joan Gaya

A les juntes de portaveus on es discuteixen els temes importants per a Valldoreix, l'oposició calla. Això és participació? Tot i així, quan fan propostes interessants les admetem.


Tot el contrari opinen els grups de l'oposició. El vocal de CiU Francesc Cardoner assegura que l'oposició intenta aportar iniciatives, però denuncia que l'equip de govern les rebutja sistemàticament i dificulta la seva participació.

Francesc Cardoner

Avui ha quedat clar que no hem votat en contra de cap de les propostes del govern, com a molt ens hem abstingut, en canvi vostès han tumbat la nostra idea. Només ens reunim cada dos mesos i ens falta la documentació.


De la seva banda, el vocal d'ERC i membre de l'equip de govern, Narcís Clavell, ha sortit al pas de les crítiques de l'oposició i s'ha desmarcat dels 'gestos' i les 'paraules' de la resta de vocals del govern. Clavell ha dit que cadascú és responsable de les seves declaracions.

Narcís Clavell

Jo només m'adhereixo quan aixeco la mà per votar, però no a través dels gestos, les actituds i les paraules dels meus companys de govern. Cadascú és responsable del que diu.


Per últim, el vocal del PP, Josep Maria Canals, ha confessat sentir 'vergonya aliena' per les actituds del govern de Valldoreix i pel funcionament dels debats a la Junta de Veïns.

Josep Maria Canals

Això sembla una baralla de pati de col·legi. Canviïn d'actitud o marxaré del ple. És de vergonya aliena, no hi ha dret. I em dirigeixo a l'equip de govern.


Govern i oposició no han pogut acordar una moció institucional per buscar mecanismes de consens sobre els grans temes que afecten a Valldoreix. La moció de CiU en aquest sentit s'ha rebutjat, i l'equip de govern ha retirat el seu text alternatiu després de fracassar en l'intent de consensuar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.